Cartea de Aur

ANTET Restaurarea si valorificarea turistica durabila a monumentului istoric Mânastirea Fortificata Comana si modernizarea infrastructurii conexe

Consiliul Judeţean Giurgiu în parteneriat cu Mânastirea Comana , începând cu data de 10 decembrie 2010, implementeaza proiectul "Restaurarea si valorificarea turistica durabila a monumentului istoric Mânastirea Fortificata Comana si modernizarea infrastructurii conexe" Cod SMIS: 14289.

Proiectul este selectat în cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala , Axa prioritara 5 – Dezvoltarea durabila si promovarea turismului, Domeniul major de interventie 5.1 – Restaurarea si valorificarea durabila a patrimoniului cultural, precum si crearea/ modernizarea infrastructurilor conexe.

Valoarea totala a proiectului : 30.402.000,96 lei
Contribuţia Uniunii Europene: 20.191.230,34 lei
Contribuţia Guvernului României: 3.088.070,52 lei
Contribuţia Beneficiarului: 475.087,77 lei
Durata de implementare a proiectului: 37 luni

Obiectivul general: Dezvoltarea durabila si echilibrata a Regiunii de Dezvoltare Sud-Muntenia prin îmbunatatirea avantajelor competitive regionale in domenii cu valoare adaugata mare si continut calitativ si cognitiv ridicat.

Obiectiv specific: Valorificarea patrimoniului cultural-istoric al judetului Giurgiu prin restaurarea monumentului istoric cu valoare turistica naţională Manastirea Comana.
Comunicat presa lansare proiect

   
   
Regio
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.inforegio.ro .
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala o Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Vizitati site-ul Consiliului Juidetean Giurgiu